DoggieBag

Julegave til Store Hunder

Store Hunder

Hundeprodukter - Annet

398.00

Før 566.00, Spar

Varen er dessverre utsolgt.

DoggieBag Julegave til Store Hunder, Andre Produkter til Hund

Tror du din hund liker DoggieBag Julegave til Store Hunder?

Varen er dessverre utsolgt.

Julegave til Store Hunder fra DoggieBag:
Alle hunder er fantastiske og fortjener en ekstra julegave!

Vi har satt sammen fulle pakker med kvalitetsprodukter som kun inneholder juleprodukter.

Barkly X-Cane Leke:
Myk og morsom juleleke.
Leken er laget av 2 myke tekstiler og er trukket med ekstra innerstoff for ekstra holdbarhet. La hunden din ta del i julen med sin helt egen polkastang!

Good Boy Santa Meerkat:
Santa meerkat er super søt, myk og inneholder pip. Belønn hunden din for å være verdens beste med santa meerkat, garantert julestemning for hele familien. Leken har en intern squeaker som engasjerer hunden din i spill. Leken er 28 cm lang, men lett så den passer alle.

Chewy Three Bird Roast
Chewy three bird roast er sunne, næringsrike og virkelig uimotståelig snacks, de er den perfekte gave ditt favoritt familiemedlem, og gir dem en luksuriøs godbit for å se frem til denne julen. Snacksen har høyt proteininnhold og inneholder lite fett. Smakfull snack som enten kan gies hel eller deles opp i mindre biter. Godbitene inneholder 100% rent kjøtt av and, kylling og kalkun.

Rosewood Potato Antlers/Fylte Gevir:
Potato Antlers er deilige søtpotet gevir som er fylt med kylling, and og kyllinglever. Snacksen er uten korn og gluten, og kommer i en zip-lock pose.

Good Boy candy cane tyggebein:
Tyggebein med kalkun er en festlig vri på den populære Good Boy chewy braids. Tyggebeinet er laget av høykvalitets ingredienser, inkludert 100% naturlig kalkunbryst og velsmakende råhud, perfekt for alle hunder.

Rosewood Gingerbread Men:
Deilige pepperkakemenn godbiter som hunden din kan glede seg over i julen.
Laget med 100% naturlig kyllingkjøtt og sunne grønnsaker, og godbitene er designet i en klassisk pepperkakeform og passer for alle hunder.

The Dog Treat Company Christmas Pouch:
Disse smakfulle godbitene til hund blir håndlaget i Devon, England og lages av fersk lever fra frittgående høns.
Ingrediensene i levergodbitene er helsefremmende, og er bra for hundens hud, pels og immunsystem. Alle ingredienser er gradert til menneskelig konsum.
Godbitene er fri for GMO og inneholder viktige aminosyrer, vitaminer og mineraler. De inneholder ikke sukker, kjøttmel eller andre kunstige preserveringsmidler eller tilsetningsstoffer.

Se vårt store utvalg av Annet

Originalnavn: DoggieBag Julepakke Stor

Anbefales til følgende vektklasser
Stor (26-50 kg)