Orbiloc

Dog Dual Lykt Blå

Hundeprodukter - Annet

248.00

Før 279.00, Spar

Orbiloc Dog Dual Lykt Blå, Andre Produkter til Hund

Tror du din hund liker Orbiloc Dog Dual Lykt Blå?

Dog Dual Lykt Blå fra Orbiloc:
Orbiloc Dog Dual er det beste lyset på markedet idag, lykten er et dansk-produsert LED-lys av høy kvalitet, designet for å beskytte deg og din hund.

Den unike utformingen av objektivet gjør den synlig i en bue på 270 grader, noe som gjør hunden din synlig fra alle sider. Lysstyrken lyser omgivelsene for deg - selv når lyset ikke er rettet direkte mot deg, og du er synlig for andre fra en avstand på 5 km!

Orbiloc Dog Dual er 100% vanntett opp til 100 meters dybde, som gjør at hunden din kan leke i vann eller snø med lykten på. Lykten er utrolig slitesterk og tåler opp til 100 kg, lykten tåler også temperaturer fra 50 ° C til -40 ° C.

Du velger selv om du vil at lyset skal blinke eller lyse konstant ved å enkelt vri bryteren til en av sidene. Batterilevetiden er 100 timer ved konstant lys og 250 timer ved blinking.

Orbiloc dog dual har forskjellige festemidler som lar deg bestemme hvordan og hvor du vil plassere lampen, og vi selger alle separat, og sammen i en tilbehørspakke i vår nettbutikk.

Orbiloc dog dual kommer i 8 farger: Hvit, rosa, rød, blå, gul, lilla, turkis og grønn. Så du kan velge den fargen som passer dere best, vi anbefaler å velge en litt annerledes farge så du lettere kan kjenne igjen din hund på tur, og hvis du har 2 hunder så anbefaler vi at de får hver sin farge.

Lykten veier kun 19 gram og er derfor ikke plagsom for hunden å ha på seg.

Pakken inkluderer gummi + borrelås-stropp.

Velg din farge!
Blå: Det er vanligvis ikke mange blå lys som finnes langs veien, og det unike ved dette lyset kan være en ekstra fordel når du er ute i mørket.

Blålyset har en forebyggende effekt og er assosiert med politi, nødsituasjon og ulykker. På grunn av dette får det bilistene til å senke farten i trafikken.

3 års garanti ved registrering av kjøpet på orbiloc.com

Se vårt store utvalg av Annet

Originalnavn: Orbiloc Orbiloc Dog Dual Blå

Anbefales alle vektklasser.

Lykt


Om Orbiloc:
Danske Orbiloc produserer markedets råeste lykter til hunder. Det er viktig å være godt synlig i mørket!
Se flere produkter fra Orbiloc