Pooch & Mutt

Health & Digestion

Hundekjeks, 125 gram

Godbiter - Hundekjeks

39.00

Før 78.00, Spar

Varen er dessverre utsolgt.

Pooch & Mutt Health & Digestion, Stort Utvalg av Spennende Hundekjeks

Tror du din hund liker Pooch & Mutt Health & Digestion?

Varen er dessverre utsolgt.

Health & Digestion fra Pooch & Mutt:
Dette er bakte hundekjeks laget med fokus på hundens fordøyelsessystem. Godbitene er smakfulle og er laget av kylling og inneholder blant annet persille, sikori og kull.

Persille har i mange hundre år blitt benyttet til å hjelpe fordøyelse, spesielt mot oppblåsthet og luft i magen. Kull ble opprinnelig brukt i oldtidens egypt for å absorbere mat som ikke er skikkelig fordøyd, for å reduserer gass. Sikori er en naturlig probiotika som kan bidra til å regulere fordøyelsesbakteriene.

Hundekjeksen kommer i et praktisk rør som kan åpnes og lukkes. Røret inneholder ca. 150 godbiter formet som små søte ben på ca. 2x1,5 cm. Godbitene kan enkelt deles hvis ønskelig, perfekt for belønning ved trening og lek med hunden.

Se vårt store utvalg av Hundekjeks

Originalnavn: Pooch & Mutt Health & Digestion Mini-Bone Treats, 125 gram Tube

Anbefales til følgende vektklasser
Mini (0-5 kg) Liten (6-10 kg) Medium (11-25 kg)

Fjærkre Kylling Persille Sikorirot Kull Probiotika Rug

Protip fra DoggieBag

Probiotika er stoffer som gir næring til gode tarmbakterier og hemmer kolonisering og oppblomstring av sykdomsfremmende bakterier.


Om Pooch & Mutt:
Pooch & Mutt er en britisk produsent som fokuserer på sunne, naturlige og aktive ingredienser i sitt hundefôr og sine godbiter. Pooch & Mutt er ikke godt kjent i Norge men er veldig populært i mange andre områder i verden.
Se flere produkter fra Pooch & Mutt