Pooch & Mutt

Brain & Train

Hundekjeks, 125 gram

Godbiter - Hundekjeks

78.00

Varen er dessverre utsolgt.

Pooch & Mutt Brain & Train, Stort Utvalg av Spennende Hundekjeks

Tror du din hund liker Pooch & Mutt Brain & Train?

Varen er dessverre utsolgt.

Brain & Train fra Pooch & Mutt:
Bakte hundekjeks laget med fokus på hundens hukommelse og hjerne. Godbitene er smakfulle og er laget av kylling, tempeltre (ginkgo biloba) og kokkosolje.

Tempeltre er antatt å ha vært dyrket i Kina i over 1500 år. Det er tradisjonelt brukt for å bedre hukommelse og konsentrasjon og i dag brukes også tempeltre i medisiner for alzheimer. Treet ble ofte plantet rundt kinesiske templer, derav navnet tempeltre. Kokosolje er en kilde til mellomkjedet triglyserid (MCTs), som konverteres til ketoner. Ketoner er en viktig energikilde til hundens (og menneskers) hjerne.

Godbitene kommer i et praktisk rør som kan åpnes og lukkes. Røret inneholder ca. 150 godbiter formet som små søte ben på ca. 2x1,5 cm. Hundekjeksen kan enkelt deles hvis ønskelig, perfekt for belønning ved trening og lek med hunden.

Se vårt store utvalg av Hundekjeks

Originalnavn: Pooch & Mutt Brain & Train Mini-Bone Treats, 125 gram Tube

Anbefales til følgende vektklasser
Mini (0-5 kg) Liten (6-10 kg) Medium (11-25 kg)

Fjærkre Kylling Kokosolje Tempeltre Havre Ris Rug


Om Pooch & Mutt:
Pooch & Mutt er en britisk produsent som fokuserer på sunne, naturlige og aktive ingredienser i sitt hundefôr og sine godbiter. Pooch & Mutt er ikke godt kjent i Norge men er veldig populært i mange andre områder i verden.
Se flere produkter fra Pooch & Mutt